Vi søker etter en ny medarbeider

Vi har ledig stilling for autorisert regnskapsfører eventuelt en regnskapssekretær med erfaring fra regnskapskontor. 

For tiden er vi fire ansatte på kontoret. Det er stor pågang av nye kunder og vi leter etter den beste måten å vokse på. Vi håper å finne deg som vil være med å utvikle firmaet videre. 

Arbeidsoppgaver og Kvalifikasjoner

Arbeidsoppgavene vil være variert. En god del lønn, kundekontakt, noe fakturering og selvsagt  regnskapsføring.  Der det er mulig jobber vi i team og hjelper hverandre. 
Det er viktig at du er faglig sterk. Ellers forutsettes det at du har alminnelige datakunnskaper og vil utforske litt selv. Våre programmer er i full utvikling. Du vil selvsagt få opplæring i programvare og rutiner ved oppstart. 

Initiativ og selvstendighet vil bli verdsatt. Du må være pålitelig og ryddig. MB Regnskapskontor er kjent for en positiv og imøtekommende kommunikasjon. Det er viktig at du kan følge opp dette. Erfaring fra regnskapskontor er svært viktig. Kompetanse innen årsoppgjør er ønskelig men ikke avgjørende. 

Vi tilbyr

Vi tilbyr en fleksibel hverdag. Du vil ha stor innflytelse over egen kundemasse, arbeidstid og arbeidsoppgaver. I den forbindelse blir vi også enige om stillingsstørrelse. Om du ønsker å jobbe hjemmefra av og til er det fullt mulig. 
Vår målsetting er et godt samarbeid hvor dine initiativ og ønsker vil bli hørt. Vi har konkurransedyktig lønn.

Spørmål og søknad med cv rettes til daglig leder Merete Blindheim. E-post:  merete@merebliregnskap.no  Telefon 99733076